Special
Bloggeri oficiali

4 bloggeri pasionati de comunicare au relatat live de la eveniment

 • Ovidiu-Militaru
  Ovidiu Militaru
  Blogger, ovidiumilitaru.ro

  Ovidiu are 5 ani de experienta in comunicare ATL, BTL & digitala. Este copywriter si scrie cu placere spoturi radio si strategii social media, brosuri si advertoriale, activari in store si site-uri. A lucrat pentru clienti precum Henkel (Ceresit, Thomsit, Loctite), Lafarge, VEKA, Skoda, Servier Pharma, Austrotherm, Praktiker, Malaysian Palm Oil Council, Unilever (Rama, Impulse, Signal), Romtelecom.

  Blog: www.ovidiumilitaru.ro

  ARTICOL:

  #liveblogging de la #PRforum16

   


   

 • diana-duca
  Diana Duca
  Blogger, dianaduca.ro

  Blogger roscat, cu drag de social media si pisici negre. A absolvit Scoala ADC*RO, a fost copywriter 3 ani iar de peste un an e Communication Consultant la BPI group Romania. Anul trecut, a fost blogger oficial al Institutului Cultural Roman la Festivalul de Film Documentar Porto/Post/Doc, de la Porto, si corespondent de la Bucuresti pentru publicatia citinerary.net. Scrie despre evenimente, filme si calatorii si colaboreaza cu diferite branduri, pe post de Cupidon pentru companii si clienti.

  Blog: www.dianaduca.ro

  ARTICOLE:

  Despre drepturi de autor la #PRForum16 #liveblogging 

  PR Trends – direct de la sursa  

  Comunicarea B2B si PR-ul #liveblogging  

  PR Forum – 10 idei din primul panle #liveblogging 

   


   

 • anca duma
  Anca Duma
  Blogger, ancaduma.ro

  Prima data cand a cochetat cu ideea de blog a fost in anul 2008 cand a participat la un concurs destinat tinerilor pasionati de comunicare si advertising. Din 2011 semneaza articole pe ancaduma.ro. A fost si este implicata in nenumarate proiecte demarate de branduri, agentii sau organizatori de evenimente. Este pasionata de Social Media, iar din septembrie 2015 face parte din echipa DC Communication. Ii place sa cante, sa se bucure de viata si mai ales sa zambeasca.

  ARTICOL:

  PR Forum la cea de a zecea editie! #PRForum16 #liveblogging 

   


   

 • cristian-florea
  Cristian Florea
  Blogger, cristianflorea.ro

  Blogger la cristianflorea.ro, atotstiutor la casastiti.ro, Social Media Manager la Kooperativa 2.0, biciclist, alergator, la fiecare conferinta la care am ceva de intrebat incep cu “Sunt Cristian Florea, de la cristianflorea.ro“.

  ARTICOL:

  Cele mai interesante tweeturi de la PR Forum 2016

 • PR Forum aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.